sponsorlu bağlantılar

28 Ekim 2010 Perşembe

Nene Hatun Aziziye filmi izle 29.10.2010

İçlerinden bir vardır ki bölgenin kızı olması nedeni ile bu spora oldukça yatkındır ve ondan çok şey beklenmektedir. Suna okuldaki başarısı ve kişisel özellikleri ile de herkesin takdirini toplamaktadır, fakat tam bu sırada büyük bir talihsizlik yakasına yapışır, abisi ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır ve hayattaki her şey altüst olmuştur. Hocası bu problemin üstesinden gelmesi için Suna’ya NENE HATUN’u örnek gösterir. En umutsuz durumda bile mücadeleye daha azimli şekilde devam etmenin hayata tutunmak ve başarıya ulaşmak için en doğru yol olduğunu anlatır.

(93 Harbi Yılları… Çeperli Köyünde hasat mevsimidir.Nene Hatun’un altı yaşlarında bir oğlu vardır. Aynı zamanda ikinci çocuguna da hamiledir. Karnı burnunda gittiği harman yerinden kucağında bir kız çocuğu ile geri döner.

Kısa bir süre sonra kocası nalbant Ahmet Yahniler Muharebesinden gazi olarak döner, yarası henüz iyleşmektedir. Kayınpederi sıhhiye Osman Çavuş, hala evin direği durumundadır ve aynı zamanda çevre köyler dahil bölgenin diplomasız doktorudur. Dr. Salih Yarbay beraberinde bir grup askerle biraz dinlenmek üzere Çeperli Köyüne gelir. Osman Çavuş, Dr. Salih’i tanır, askerde yanında yetişmiştir. Mutlulukla sarılırlar. Dr. Salih, hastaneler yaralı dolu olduğundan Osman Çavuş’u birlikte çalışmak üzere Erzurum’a gitmeye razı eder.)

Gösterim tarihi: 29.10.2010
Yönetmen : Avni Kütükoğlu
Oyuncular : Açelya Elmas (Nene Hatun) , Barış Koçak (Nalbant Ahmet) , Mehmet Esen (Akif Paşa) , Betül Şahin (Zeynep) , Serdar Gökhan (Ahmet Muhtar Paşa)

0 yorum:

Yorum Gönder