sponsorlu bağlantılar

29 Ağustos 2010 Pazar

62. Emmy ödülleri cnbc-e de yayınlanacak

Televizyon dünyasının Oscarları kabul edilen Emmy ödülleri Pazar günü CNBC-e, e2 ve HD-en kanallarından izleyici ile buluşacak. Gecenin en büyük favorileri ise CNBC-e'de yayınlanan 'The Pacific' ve e2'de yayınlanan Mad Men.

Dexter, Desperate Housewives ve Breaking Bad gibi yapımlar da birçok kategoride yarışıyor.

Ödüllerden biri Clooney’e
Gecenin en anlamlı ödüllerinden biri olan Bob Hope Humanitarian Ödülü, bu yıl ünlü Hollywood yıldızı George Clooney’e verilecek. Altı yıldan sonra ilk defa yeniden verilecek olan ödül daha önce Oprah Winfrey, Bill Cosby ve Danny Thomas’a verildi.

Pasifik Cephesi’nin hikayesi 24 dalda aday
62. Emmy Ödülleri’nin bu seneki en büyük adayı Steven Spielberg ve Tom Hanks’in yapımını üstlendiği 200 milyon dolarlık bütçeyle dev yapım The Pacific.

II. Dünya Savaşı’nın Pasifik cephesini anlatan 10 bölümlük bu mini dizi tam 24 dalda aday gösterildi. Ödüle doymayan Mad Men ise bu sene 17 dalda Emmy’e aday oldu.

En iyi Drama dalında e2 dizileri MadMen, Dexter ve Breaking Bad altın heykelciği kazanmak için yarışıyor. Aynı zamanda MadMen, Dexter ve Breaking Bad’in yıldızları Jon Hamm, Michael C.Hall ve Bryan Cranston ise En İyi Aktör-Drama dalında birbirlerine karşı yarışacaklar. MadMen’in güzel yıldızı January Jones, CNBC-e dizisi The Closer’in dişli polisi Kyra Sedgwick’e karşı En İyi Aktris–Drama dalında yarışacak.

Komedi de CNBC-e ve e2
CNBC-e ve e2 dizileri komedi dalında da ön plana çıkıyor. The Big Bang Theory’nin komik çocuğu Jim Parsons En İyi Aktör–Komedi dalında aday olurken, The New Adventures of Old Christine’nin komik kadını Julia Louis-Dreyfus’da En İyi Aktris– Komedi dalında Emmy adayı oldu.

Farklı dallarda aday CNBC-e ve e2 dizi ve programlarını aşağıda bulabilirsiniz: The Pacific (24) MadMen (17), Breaking Bad (7), Dexter (7), Two and a Half Men (6), The Big Bang Theory (5), 24 (5), How I Met Your Mother (4), The Daily Show With Jon Stewart (4), The Simpsons (4), The Tonight Show With Conan O’Brien (4), The Tudors (4), The Closer (2), CSI: Crime Scene Investigation (2), The New Adventures of Old Christine (2), The Prisoner (2), Bored To Death (1), Chuck (1), Desperate Housewives (1), Family Guy (1), iCarly (1), Late Night With Jimmy Fallon (1), Heroes (1), Hung (1), Nip /Tuck (1), South Park (1)...

29 Ağustos'ta Los Angeles’te sahiplerini bulacak olan 62. Emmy Ödülleri CNBC-e ve e2 ve HD-en’den canlı olarak 30 Ağustos Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece kırmızı halı seremonisi ile saat 02:00’de başlayacak ve 03:00’te ödül töreni ile sabah 06:00’ya kadar devam edecek.

0 yorum:

Yorum Gönder