sponsorlu bağlantılar

22 Ağustos 2012 Çarşamba

Prens Harry, iki kadınla çırılçıplak görüntülendi - Şok fotoğraflar


Daha önce alkollü bir şekilde yakalandığı için bile büyük bir skandala imza attığı söylenen Galler Prensi Charles ve Prenses Diana'nın küçük oğulları Prens Harry, iki kadınla çırılçıplak görüntülendi

ABD'nin Las Vegas kentinde tatil yapan Prens Harry'nin, kaldığı otelin VIP süitinde çekildiği düşünülen görüntüler İngiliz basınında bomba etkisi yarattı.


Prens Harry iki kadınla çırılçıplak!
TMZ internet sitesinde yayınlanan görüntülerde, arkadaşlarıyla otel odasında eğlenen Prens, cinsel organını elleriyle kapatmış ve arkasında kendisi gibi tamamen çıplak esmer bir genç kadın görünüyor. Prens'in bir diğer fotoğrafında ise bu kez sarışın bir kadına arkadan sarıldığı görülüyor. Kadınların kim olduğu ve fotoğrafların kimin tarafından görüntülendiği bilinmiyor.

Kraliyet ailesinin bir sözcüsünün TMZ'ye yaptığı açıklamada, "Şu anda bu fotoğraflar ile ilgili herhangi bir açıklama yapmak istemiyoruz" dediği ortaya çıktı.








Prens Harry iki kadınla çırılçıplak!






Kurban Bayramı tatili 10 gün olacak mı?


Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kurban Bayramı'nın 9 güne uzatılmasını teklif edecek. Cumhuriyet Bayramı da eklenince tatil 10 güne çıkacak

Hükümet 25 Ekim Perşembe ile 28 Ekim Pazar günleri arasında kutlanacak Kurban Bayramı’nı 9 güne uzatmak için harekete geçti. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, “Kurban Bayramı'nı 9 gün yapmak için teklifte bulunacağım” derken, teklifin kabul edilmesi halinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile birleşecek Kurban Bayramı tatili 10 güne çıkacak.

'İNSANLAR GÜNEŞ VE TARİH GÖRSÜN'
Bu yıl Kurban Bayramı'nın haftanın ortasından başlayacağına işaret eden Günay, Bakanlar Kurulu'na, arife ve bayramın dışında kalan iki günün de tatile eklenmesini teklif edeceğini bildirdi. Günay, ''Eğer 2 gün de tatile eklenirse 8-9 gün kazanıyoruz ki ekimin 20'si civarı Türkiye'de turizmin çok uygun bir zamanıdır. İnsanlar kışa girmeden önce güneş görsün, tarih görsün, gezsinler. Eğer o zaman da bir 9 güne tatili uzatabilirsek bir ikinci hamle de orada olacak'' dedi. 10 günlük tatilin iç turizme moral vereceğini kaydeden turizmciler, 600 bin kişi tatile çıkacağını öngördü.

600 BİN KİŞİLİK ORDU TATİLE ÇIKAR
Kurban Bayramı’nın 10 güne çıkarılmasıyla yurtiçi ve yurtdışında büyük hareketlilik yaşanacağını tahmin ettiğini belirten Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Bu dönemde tatile çıkan insan sayısı 600 bini bulur. Bunun yaklaşık 400 bini yurtiçinde, 200 bini ise yurtdışındaki programlara katılır. Böylece Türkiye’de yıllık tatile çıkan sayısı 10 milyona ulaşır” diye konuştu.

10 GÜNLÜK KURBAN BAYRAMI’NDA NE OLSA SATARIZ
Jollytur Yurtdışı Turlar Müdürü Tolga Tekin, Kurban Bayramı’nın şimdiki haliyle bile ilgi göreceğini düşündüklerini belirtti. Yaz ortasına gelen tatil dönemi, sıcak havalar ve tatilin fazla olmaması nedeniyle geçen yıla göre Ramazan Bayramı’na ilginin sınırlı kaldığını kaydeden Tekin “ kurban Bayramı tatili 10 güne çıkarılırsa vizesiz turlar ve tatilin uzun olması döneminde uzak turlar da ilgi ilgi görür. Turizmciler olarak ne olsa satarız” dedi.


İÇ TURİZME MORAL OLUR
ETSTur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, Türkiye’deki turizm sektörünün çok zor bir yaz sezonu geçirdiğine dikkat çekti. Özbek "Tatil döneminin uzatılması zaten çok zor geçmesi beklenen kış dönemi öncesinde turizm sektörüne büyük moral verir” değerlendirmesinde bulundu.

Doğuş diskoda şehitler ölmez vatan bölümez sloganı attırdı


Türkiye'nin yüreğine iki ateş düştü. Gaziantep'teki hain saldırının acısı henüz dinmemişken Uludere'den kaza sonucu hayatını kaybeden 10 Şehit'in haberi geldi. Kenan Doğulu, Gülben Ergen, Haluk Levent gibi bir çok isim konserlerini iptal etti. Doğuş ise başka bir yol seçti. Muğla’nın Bodrum ilçesinde özel bir clup'te sahne alan Doğuş yerli yabancı turistlere hep bir ağızdan "şehitler ölmez, vatan bölünmez" dedirti.

BURAYI İNLETELİM

Dün gece Gümbet barlar sokağında bulunan Paşa Clup'te sahne alan Doğuş yaklaşık bin kişinin katıldığı konserde yerli ve yabancı turistlere hep bir ağızdan "şehitler ölmez vatan bölünmez" dedirtti. Gece kulübünde hayranlarına seslenen Doğuş çok acı günler yaşandığını belirterek “Çok olumsuz şeyler yaşıyoruz bu kadar sesin arasında hep bir ağızdan Şehitler ölmez vatan bölünmez diyerek burayı inletelim” dedi.

BİR ÇOK SANATÇI SAHNEYE ÇIKMADI

Daha sonra eğlenmeye gelen yabancı turistlerle birlikte herkes "Şehitler ölmez vatan bölünmez" dedi. Bu arada bayramın 3’cü günü sahne alacak olan birçok sanatçı sahneye çıkmadı.

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'de 4 asker şehit 6 asker yaralı


HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında askeri konvoyun geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlama, öğlen saatlerinde Şemdinli İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında meydana geldi. PKK'lılar tarafından yola döşenen patlayıcının, askeri konvoyun geçişi sırasında patladığı belirtilirken, yaşanan olayla ilgili yetkililer tarafından henüz bir açıklama yapılmadı

ÇATIŞMA ÇIKTI

Şemdinli'nin Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında askeri konvoyun geçişi sırasında, bugün öğle saatlerinde ilk patlamadan sonra, art arda üç patlama daha meydana geldi. Daha sonra bölgeden yoğun silah sesleri gelirken, yerel kaynaklar güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmanın olduğunu söyledi..

BDP'Lİ VEKİL TWİTTER'DAN DUYURDU
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen mayınların art arda patlamasının ardından bölgede yoğun bir askeri hareketlilik yaşanırken, bölgede bulunan BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan da sosyal paylaşım sitesi twiitter'dan bölgede mahsur kaldığını yazdı. Canan, mahsur kaldığını "Şemdinli'ye bağlı Derecik bölgesine giderken etrafta meydana gelen çatışmalar sebebiyle mahsur kalmış bulunuyorum", "Bölgeden çıkışımıza izin verilmiyor" diye duyurdu


4 asker şehit oldu
Hakkari’nin Şemdinli ilçesi kırsalında çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.
Hakkari Valiliği’nden alınan bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı Bağlar köyü Zorgeçit bölgesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında sıcak temas sağlandı.
Çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.
Bölgede operasyonlar devam ediyor.

Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında şehit olan 4 askerin kimlikleri


Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen mayınların patlaması sonucu 4 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

HAKKARİ'DE 2 SALDIRI DAHA

Patlama, öğle saatlerinde Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında meydana geldi. PKK'lılar tarafından yola döşenen patlayıcının, askeri konvoyun geçişi sırasında patladığı belirtilirken, yaşanan olayla ilgili yetkililer tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. İlk patlamadan sonra art arda üç patlama daha meydana geldi. Patlamanın ardından ise Yüksekova yönünden 2 kobra tipi helikopteri ile Derecik bölgesinden zırhlı araçların bölgeye gittikleri gözlendi.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Bölgeden yoğun silah sesleri gelirken, yerel kaynaklar güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmanın olduğunu söyledi.

TABURA HAVAN TOPLU SALDIRI

Bu arada Şemdinli 'de İran sınırı yakınlarında olan Tekeli Jandarma Taburu’na bugün öğle saatlerinde saldırı düzenlendi. Havan topları ile yapıldığı belirtilen saldırıda can kaybının olmadığı belirtilirken, saldırıya askerlerin de anında karşılık verdiği belirtildi. Saldırının ardından kaçan PKK ’lılar için bölgede yoğun bir operasyon başlatıldı.

19 Ağustos 2012 Pazar

Jasmine Lennard Russell Brand’la neden sevişmedi?

Ünlü mankenden şok açıklama: "Onunla birlikte olmam mümkün değildi. Kaçtığım tek erkek o"

İngiltere’de “Biri Bizi Gözetliyor” un ünlüler versiyonuna katılan manken Jasmine Lennard programda İngiliz komedyen Russell Brand’la hijyene dikkat etmediği için birlikte olmadığını açıkladı.

"Pis olduğu için kaçtım"

Lennard, sohbet ederken ünlü komedyenin pis olmasıyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Ondan hoşlanıyordum ve evine gittim. Karşımda yağlı saçları, pis baksırıyla belirdi. Onunla birlikte olmam mümkün değildi. Russell benim kaçtığım tek adam.”